27
mar

Hei alle skivenner.

Så var sesongens  siste arrangement vel i havn. Strilarennet gikk av stabelene i dag under litt vanskelige forhold  på Gamlesætra. Deltagelsen var ikke  imponerende, men de som gikk var  fornøyd med  både løpet og  egen innsats.  Seieren ble utkjempet mellom brødrene Jo-Harald og Halfdan Emil Færø,  hvor førstnevte vant spurten med 1 sekund etter at  de hadde  fulgt  hverandre  som  skygger . Lengre  bak  kjempet  også andre om gode plasseringer.  Inge Hatlebrekke slo  Einar  Færø  for  første  gang, mens Magnus Johan  holdt  følge  med  faren nesten helt  til mål. Bjørnar Stusdal  kjempet  seg  til slutt foran Atle Austreim som igjen var like  før Rune Minde. I kvinneklassen rykket Bertine-Helene Færø  fra Turid Stusdal  etter 2 av de  4  rundene  og  var  siden ikke truet.

Ser vi på skisesongen forøvrig under ett må vi si å ha hatt  en bra  sesong.  Det  har  vært  treningsmuligheter    på Hopsdal og Gamlesætra  nesten sammenhengende siden før jul og deltagelsen bl.a. i Lindåsmesterskapet bærer bud om at langrenn igjen fenger flere og flere.  Nå er det  viktig å ta  vare  på våre  nye entusiaster.  Det jobbes  godt i miljøet og planer  for fellestreninger og treningsturer vil bli lagt før  oppstart  neste  høst.  Vi har mange  gode  talenter å ta  vare på.

Til slutt  vil  jeg  takke  alle  deltagere , alle  som  har  vært  med å  arrangere løpene og de  som har  preparert  løypene for utmerket innsats.

Beste hilsener fra

Steinar Mørch

Formann Nordhordland Skiklubb

Legg igjen en kommentar