mqdefault

 

Etter at Atle var komen heim at og fått seg en vel fortent dusja fekk eg følgjande svar på spørsmålet om han hadde noko og fortelja om deltaking og rekordar frå årets første renn i rulleskikarusellen.

«He,he, ja det har eg» svara Atle med eit smil om munnen.  Heile 2 deltakarar til start, Inge og meg. Me kutta ut startnummer og hadde fellesstart. Inge fekk gå i front og eg la meg tett bak han. På flatane på Brakstad prøvde han å setja opp farten og eg hadde svare strev med å fylgja han. Han fekk ei luka på ca20 sekund, men på slutten av den lange bakken tok eg innpå han, men han klarte å halde unna og kom inn på 29,18 mens eg fekk 29,32. Solide personlege rekordar på begge to.

Begge gjekk klassisk.

Til neste gang håper me på minst 400 prosent auke i antall deltakara.

 

2 kommentarer til “Første renn i rulleskikarusellen 2013”

  1. inge hatlebrekke Says:

    Atle imponerer med så lite rulleskitrening. Han blir nok farlig i år.

  2. Atle Says:

    Ja,berre pass deg Inge !

Legg igjen en kommentar