21
aug

mms_img-1031932579Thorbjørn Ludvigsen vann Knarvik Xtrem i suveren stil og knuste sin eigen løyperekord med over minuttet. Den nye rekorden i den 10,7 kilometer lange løypa lyder på 47,06. I dameklassen var Eli Anne Dvergsdal like utilnærmelig og sprang langløypa på sterke 55 minutt og 50 sekund. Men det var ikkje berre ute i løypa det vart sett rekordar. Årets Knarvik Xtrem samla totalt 423 deltakarar som er ny rekord og nær ei dobling frå i fjor. Nordhordland Skiklubb gler seg storleg over suksessen, og takkar alle utøvarar, sponsorar og funksjonærar for strålande innsats!

RESULTATLISTER TRYKK HER

Én kommentar til “Knarvik Xtrem 2014”

  1. Kjetil Iden Says:

    Gratulerer med fantastisk arrangement! Dersom du likte terrenget, og er klar for ei endå meir ekstrem utfordring; Knarvik Baskerløp i april 2015. Start og mål på Knarvik Stadion, dobbelt så langt, tre gonger så mange høgdemeter, fleire myrer, steingjerder og grinder, over alle toppane i Knarvik-området. Blir arrangert midten av april. Og denne gongen blir det faktisk merking av løypa!!;-) Sjekk ut Knarvik Baskerløp på Facebook!

Legg igjen en kommentar