Vi prøver igjen.
Til helgen vil NM på ski gå av stabelen på Gamlesætra. Alle som ikke har meldt seg på, får en ny mulighet til å gjøre dette frem til onsdag 11.03.2015 kl. 23.59. Det vil fortsatt være mulig å melde seg på elektronisk frem til fredag 13.03.2015 kl. 23.59 men de siste to dagene øker påmeldingsavgiften med 50 %. De som har meldt seg på er fortsatt på startlisten og kan fokusere på å prikke inn storformen. Hvis du mot formodning har meldt deg på før 07.03.2015 og ikke kan delta, kan du sende en epost til vidar@mundal.no, og din faktura vil bli kreditert. Legg ved kopi av fakturaen din og send den inn før torsdag 12. Mars KL 23.59.  Etter dette vil du få tildelt startnummer og refusjon av betalt deltakeravgift er ikke mulig.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til en flott helg på Gamlesetra

 

2 kommentarer til “Nordhordlandsmeisterskapen”

  1. Erling Rosnes Says:

    hvordan melder vi på lag til stafetten på søndag?

  2. Atle Says:

    Stafettlaga meldes på ved å ringa Atle på 99159499.

Legg igjen en kommentar