11
des

fullsizerender

Geilosamlingen 2016 samlet i år 40 deltakere fra Nordhordland skiklubb, 27 barn/ungdom og 13 voksne. En uke med mildvær i forkant, gjorde at det var kunstsnøen i lysløypen som reddet helgen. Forholdene var faktisk svært gode og vi har gjennomført 5! gode treningsøkter.

For fjerde året på rad har vi overnattet og fått strålende bevertning og service hos Svein Inge og hans medarbeidere på Øen Camping. Vi stortrives på Øen og planlegger å gjenta suksessen om et år .

Nok en gang er det imponerende å se hvor stor fremgang barna har på en intensiv skighelg. Relativt høy temperatur og myk styresnø i løypene gjorde det ”trygt” å utfordre balansen i søken etter den gode posisjonen over skiene, og resultatet er at mange har forbedret teknikken mange hakk i løpet av helgen.

Vi er og svært godt fornøyd med de nye klubbklærne våre. Det er et flott syn når 40 Nordhordland skiklubb løpere med logo på ryggen slynger seg gjennom løpene på Geilo. Skistrilene har blitt godt synlig!

En ekstra stor takk til Sponsorer og samarbeidspartnere som gjør dette mulig. Og en stor takk til Sparebanken Vest og Lindås kommune som har støttet hos i innkjøp av nye klær.

Til helgen er det sesongåpning med kretsrenn på Voss og vi har ambisjoner om å være godt synlig på kretsrennene utover vinteren. Måtte bare snøen komme raskt!

Følg oss på våre facebook sider for mer informasjon om våre treninger og aktiviteter. Vi kommer til å åpne for en ny runde med bestilling av klubbklær den neste uken, så da er det bare å hive seg på for de som ikke har fått bestilt i første runde.

Legg igjen en kommentar